Eprime | Tjänster
234
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-234,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Tjänster

Vi bjuder på fika

Ta en paus i vardagen eller diskutera framtida kontorslösningar

Behovsanalys

Med stora öron lyssnar vi till era behov och optimerar er verksamhet

Utveckling

Med rätt utrustning för rätt kontor skapar vi utveckling för din verksamhet

Ansvar för framtiden

Vi finns här när något krånglar och är alltid ett telefonsamtal bort

Framtidens IT-lösningar

Behöver du en ny dator eller en säker och effektiv molnlagring för hela företaget? Vi fixar allt från mjukvara till hårdvara inom teknik och IT-lösningar. Självklart skräddarsyr vi allt efter din verksamhet, så du kan jobba där du trivs bäst.

Din arbetsplats, vårt uppdrag

Vi har maskiner för små och stora företag. Krånglar den gamla skrivaren eller söker du effektiva sätt att hantera utskrifter och kopior för hela företaget. Vi har allt ditt kontor behöver och ser till att ta fram den mest ekonomiska lösningen utan att tumma på kvalitén. Vi tar ett stort miljöansvar och diskuterar gärna klimatsmarta lösningar för er dokumentationshantering.

Lång erfarenhet

Alla våra erfarna konsulter har sina unika styrkor, vilket vi nyttjar till fullo. Ska du öppna nytt kontor eller behöver du uppgradera er gamla teknik? Hos oss får du hjälp på vägen och rätt verktyg för din verksamhet.

Samarbeten

Ansvar är en stor del av bra service. Det gör att du och dina behov alltid kommer först. Om tekniken krånglar eller om du slängt instruktionsboken så finns vi här. Vi strävar efter att vara snabba och flexibla, så att du kan lägga tiden på annat.

Världen i ditt mötesrum

Idag ligger världen bokstavligen framför dina fötter och du behöver inte ens lyfta på dem. Med rätt teknik slipper du onödiga resor och dubbelbokade mötesrum. Ta ett lunchmöte i Tokyo eller hälsa på kunden i New York– allt på samma dag.

Leveranser på dina villkor

Vi fixar leveransen, självklart helt kostnadsfritt. Du ska inte behöva tänka på logistiken kring dina kontorslösningar, det tar vi hand om. Sitter du på toppen av Kebnekaise eller nere i Mora gruvor? Inga problem, vi kommer.

Attraktiv teknik

Tekniken på ditt kontor ska inte bara fungera, den ska också se snygg ut. Vi har erfarna och certifierade installatörer som hjälper dig att få allt på rätt plats. Har du problem med WiFi som kopplar bort eller kablar som hänger ner från TV-skärmarna. Hör av dig så skickar vi ut våra tekniker.

Material för hela kontoret

Slut på bläck i skrivaren eller finns det inget papper på kontoret? Vi ser till att du har allt som behövs, när du behöver det. Hos oss hittar du ett enormt sortiment och vi arbetar med de största varumärkena på marknaden. Vi har hjälpt 93% av våra kunder att sänka sina kostnader, utmana oss du med!