OM OSS

VI OPTIMERAR ER VERKSAMHET

Genom behovsanalyser och personlig service hittar vi rätt sätt för rätt kontor. Vi tror på effektivitet och strävar därför efter snabba leveranser och våra medarbetare finns alltid tillgängliga under hela resan.

Vision
Kundfokus
Ansvar
KARRIÄR

”UNLIKE SITTING AT A COMPUTER SCREEN, PRINTING IS VERY DIRECT AND HANDS-ON.”

– Christian Marclay

UPPTÄCK FRAMTIDEN MED OSS

Eprime grundades på idén om den personliga kontakten mellan kund och leverantör. Vi anser att nära samarbeten leder till de bästa lösningarna och långsiktiga relationer.

Genom lyhördhet och känslan av att det vi gör är riktig kul skapar vi en atmosfär där alla har en plats.

DÄR ALLA KAN DITT NAMN

För oss är det viktigt att du som kund känner dig sedd och att dina behov tillgodoses. Hos oss kommer du alltid veta exakt vilken person som tar hand om ditt ärende. Vi följer dig hela vägen och är alltid bara ett samtal bort. Vill du lära känna oss och veta mer om vår bakgrund? Hör av dig så bokar vi ett möte

VI TAR VÅRT ANSVAR

Tekniken ska göra din vardag lättare. Ingen kan lova att produkter aldrig krånglar, men vi lovar att stå till hands för att hitta snabba och effektiva lösningar. Självklart tar vi ansvaret under hela processen, från första möte till leverans, driftsättning och underhåll.

ALLA SKA MÅ BRA

En hälsosam arbetsplats är en effektiv arbetsplats. Hos är det viktigt att våra medarbetare mår bra och vi värnar därför om att hitta sätt att skapa den ultimata arbetsmiljön.

VI HJÄLPER DIG FÅ FRAMTIDENS KONTOR

Läs mer om våra tjänster