TJÄNSTER

Behovsanalys

Med stora öron lyssnar vi till era behov och optimerar er verksamhet

Utveckling

Med rätt utrustning för rätt kontor skapar vi utveckling för din verksamhet

Ansvar för framtiden

Vi finns här när något krånglar och är alltid ett telefonsamtal bort

LÅNG ERFARENHET

Alla våra medarbetare har sina unika styrkor, vilket vi nyttjar till fullo. Ska du öppna nytt kontor eller behöver du uppgradera er gamla teknik? Hos oss får du hjälp på vägen och rätt verktyg för din verksamhet.

DIN ARBETSPLATS, VÅRT UPPDRAG

Vi har maskiner för små och stora företag. Krånglar den gamla skrivaren eller söker du effektiva sätt att hantera utskrifter och kopior för hela företaget. Vi har allt ditt kontor behöver och ser till att ta fram den mest ekonomiska lösningen utan att tumma på kvalitén. Vi tar ett stort miljöansvar och diskuterar gärna klimatsmarta lösningar för er dokumentationshantering.

ATTRAKTIV TEKNIK

Tekniken på ditt kontor ska inte bara fungera, den ska också se snygg ut. Vi har erfarna och certifierade installatörer som hjälper dig att få allt på rätt plats.

SAMARBETEN

Ansvar är en stor del av bra service. Det gör att du och dina behov alltid kommer först. Om tekniken krånglar eller om du slängt instruktionsboken så finns vi här. Vi strävar efter att vara snabba och flexibla, så att du kan lägga tiden på annat.

LEVERANSER PÅ DINA VILLKOR

Vi tar ansvar för leveransen! Du skall inte behöva tänka på logistiken kring dina kontorslösningar, det tar vi hand om. Sitter du på toppen av Kebnekaise eller nere i Mora gruvor? Inga problem, vi kommer.

MATERIAL FÖR HELA KONTORET

Slut på bläck i skrivaren eller finns det inget papper på kontoret? Vi ser till att du har allt som behövs, när du behöver det. Hos oss hittar du ett enormt sortiment och vi arbetar med de största varumärkena på marknaden.

VI HJÄLPER DIG FÅ FRAMTIDENS KONTOR

Hör av dig till oss idag